Het schiet op!


De vloer beneden is geegaliseerd, met een speciale primer zijn de plavuizen in de woonkamer behandelt, de leidingen liggen in de vloer en de keukenvoer is opgehoogt naar hetzelfde nieau, nu wachten op aankomst van het marmer uit italie, dat de hele benendenverdieping zal bedekken. Bij het afdalen in de kruipruimte, die toegankelijk is via een luik onder mat bij de voordeur, ondekten we eind vorige week dat inplaats van een kruipruimte  van 50cm hoog, de ruimte loopgraafsgewijs tot een diepte van 2,5 meter was uitgegraven tot vlak bij de strokenfundering, overal lopen leidingen en er hangen minsten 5 grote TL bakken die de ruimte fel verlichten, een bijzondere ervaring…..Het omleggen van de leidingen ging dus vlot, hoewel we ons op de buik als mollen door een berg opzij geschoven aarde moesten graven om bij d e andere kant te komen. Nu weet ik dus ook waar die berg maagdelijke losgrond achterin de tuin vandaan komt die daar zo raar ligt te liggen. Ik zal een bouwkundige moeten inschakelen om na te gaan of er schade is aan de fundering. Dit verwacht je niet in een koophuis in zo’n brave buurt. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s