problemen bij het leggen


Gisteren werd het marmer afgeleverd, en een ploeg duitse en nederlandse vakmensen is direct begonnen met leggen…….Vanochtend blijkt dat er wel erg veel slechte stukken bij zitten en dat het slordig is verpakt. Zoveel is niet bruikbaar, dat we tekort gaan komen. Even paniek, bellen met de leverancier, gelukkig kregen we net bericht van Oprij, de leverancier dat er nog een partij staat ergens. zodat het wellicht toch gaat lukken deze week, en……het toilet beneden is getegeld, met een mooi randje erin. Wat er al ligt in de keuken ziet er mooi en warm uit, het lijkt wel een tempelvloer en doet denken aan een archeologisch site…
 
Gisteravond met Cor en Olaf naar een herfstig, donker, nat en winderig Luik geweest, mooie luchten onderweg, lekker vietnamees eten en bijpraten tussen de goudvissen, Budha, en een kleine, snelle, vietnamese serveerster………….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s