Druk


Slapeloze nachten heb ik ervan, van m’n onderzoeksproject, ik moet nog 100 bedrijven werven die zich willen onderwerpen aan een intens onderzoek naar hu n personeelsbeleid en d eminvloed daarvan op de oudere werknemer. MKB ers zitten daar echt niet op te wachten. Hoe kan het tot een win win situatie maken?
Verder gaat het wel maar dat getob bevalt me niets, en om een uur of 5 stap ik dan moeiteloos over van het werk op het werk op het werk thuis aan het kempke, maar…..als het dan licht wordt valt het allemaal wel weer mee. Daarom gisteren een middag naar  brussel geweest met trui, daar was het druk en chaotisch, de zon scheen, maar we konden onze draai niet echt vinden. Op weg naar huis een uur in de file gestaan op de brusselse ring, en toen in leuven er uit om te eten. Dat was leuk, Leuven  is zo ok! Dat mooie stadhuis in vlaamse hooggotiek, net een suikertaart, en overal leuke lekkere restaurantjes……om 11 uur weer thuis, 11.30 sliep ik op de bank.
 
Vanadaag met Jeuf, de machinist de radiatoren opgehangen en de nieuwe cvketel aan de muur gehangen boven. toen een uur rondgereden omdat het de juiste koppelingen niet had, maar alle was dicht, nu gaat hij de hele maandag aansluiten, dat vieze radiatortje uit het toilet heb ik weg gekeild, ik haal een nieuwe, je kon de pis van de vorige bewoners nog ruiken. Toen de gaten van afvoer gedicht met  met PUR, die er natuurljk weer utliep over de muur. Wat een zooi. Daarna een uur lang het terras opgeruimd het hele huis geveegd, en nu is het tijd voor ontspanning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s