Het Laminaat ligt! Pffffffff!


Afgelopen dagen waren Tanja en Gerald over vanuit Enschede , heel gezellig! en daarbij is ook het laminaat op de verdieping in een keer af, en het schilderwerk beneden alweer veel verder……het gaat toch echt sneller zo met meer handen. met Gerald samen heb ik het 2 cm dikke eikenhouten parket op de zolderverdieping dat bol stond, op de randen losgebroken. Met kunst en vliegwerk kan het nu toch nog in orde komen, dan schuren en lakken, en …………verhuizen. Vrijdag jl heb ik samen met Trui de Ikea onveilig gemaakt en voor bijna 500 euro?! boekenkasten gekocht van het soort dat Bonde heet. dezelfde avond nog  met ongekend teamwork meteen gemonteerd (die ikea meubelen zijn echt therapeutisch), en het staat heel erg mooi! Toen zaterdag bij Ikea ook nog een tv meubel (wie had dat ooit gedacht) gekocht en gemonteerd. Nu vanavond even nog even loungen bij (Tilyburry) Bob en Monique. Wel fysiek kapot nu, alles doet zeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s