maandagochtend


Kom moeizaam op gang na een late avond bij Bob en Monique, kan geen foto’s meer uploaden op de space omdat de limiet bereikt is van 500 foto’s per maand. Vanaf december kan het dus wel weer?, ik ben benieuwd, want dan zou je per 500 steeds zo’n 6000 foto’s per jaar op je space kunnen zetten? Verder m’n webcam anagesloten en gisteren voor et eerst via skype met de camera gebeld met belgie, ging perfect met een heel goede beeldkwaliteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s