sinterklaas in hoofddorp


vandaag op en neer naar hoofddorp geweest, op bornhof waar m’n moeder resideert, de middag sinterklaasfest gevierd. ontroerend, m’n moeder zo ver weg al tussen al die ook afgetakelde  maar soms echt mooie mensen, blij cdat ik er af was een jaar of 4 geleden, van sinterklaas, maar nu weer terug, zie ginds komt de stoomboot gezongen uit volle borst met m’n vader en moeder….daarna met m’n vader bij de chinees gegeten, heerlijk om hem weer te spreken en zien! overigens….foto’s uploaden kan weer, blijkt. iedere maand dus 500?!  x 12= 6000 per jaar…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s