Weer een dag kruipen, boren en stofhappen……


Jeuf heeft het aan z’n rug, ik werd gisterochtend wakker van de vaststelling dat er nog geen warm water van de boiler naar de keuken gaat, de aanvoerleiding ligt al  2 weken loos in de kruipruimte. Jeuf zou het vannochtend in orde brengen en het toillet beneden monteren. Ik kwam even kijken voor het werk en……….ben tot 3 uur non stop aan breekhameren, leiding doorvoeren, slopen geweest. Weer in de kruipruimte, ik heb er zo claustrofobisch genoeg van, maar alles zit, en ik heb net de gaten weer dichtgegipst. 1,5 uur om het toillet op te hangen, Ik heb nog nooit zo lang met een andere man op en toillet doorgebracht…een bout wou er niet in, de koof in de woonkamer opengebroken om een leiding van zolder door het huis te krijgen + op twee plaatsen door de betonnen vloer moeten boren. (later bleek dat Jeuf dus tijdens het monteren van de toilletpot een zware hartaanval heeft gehad, die zijn leven voorgoed heeft veranderd……hij klaagde over pijn in z’n rug, maar ging gewoon door)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s