Een tof begin!!


De kerstdagen zijn alweer voorbij, samen met de koenissen een leuke avond gehad! de oven is ingewijd en samen met Janet heb ik er wonder lekkere dingen in klaar gemaakt! Iedere dag pakken we wel een doos uit, we hangen iets op, of zetten iets in elkaar,het huis is steeds meer ons huis. Ik wil het oude, in de ontredderde staat waar het nu in is ook even niet meer zien. 2007 is begonnen……en nog heel goed ook!  oudejaarsavond hebben we samen met Tanja en Gerald doorgebracht, Tanja gaat de tweede week in van haar nieuwe dienstverband, en ze heeft het gelukkig naar haar zin! het kost altijd energie zo’n nieuwe organisatie maar je ziet dat het ook energie geeft, Het was de afgelopen dagen heel genoegelijk, met lekker ten en vuurwerk, ontspannen hangen, bijpratn en voelen, alles bijeen echt een tof en veelbelovend begin, en na het uitzwaaien van de witte peugeot waren we allebei even stil………………………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s