hoog water


Al een tijdje niet ingelogd; Vorige week was hans er met mik en de kids,
M’n onderzoek vraagt verder veel tijd, en 2007 lijkt alweer heel wat…………..ik doe m’n best om te ontspannen zo nu en dan…..Tiny er. vrijdag thuis gewerkt, tussendoor ikea rolgordijnen opgehangen, een soort vitrage….wit en eigenljk na veel gepruts best mooi, ze houden het zwarte gat s’avonds wat weg. Vandag gescharreld naar de boekhandel, langs de maas gelopen en van de wind en het hoge snelle water genoten, en toen met Trui en Tiny naar het architectuurmuseum geweest in de wiebengahal, mooie architectuur ngezien in de traditie van Gaudi, parc de guelle, van architect mayer, o.a. gebouwd in sevilla, kreeg gelijk weer zin in reizen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s