Einde voorjaarsvakantie…..


Ik kijk uit op een merel die druk heen en weer vliegt met takjes e.d. Lente? Nu al? Gisteren op de terugweg van Gouda naar Maastricht leek het er ook al op, grazende ganzen en wilde zwanen in de weilanden, alleen de lammetjes ontbreken nog? Alweer afscheid nemen van een steeds leger hoofd en morgen is er alweer de druk van het bezig zijn met de wereld. Vrijdag nog een middag doorgebrqacht in het verpleegtehuis met een steeds meer verwarde moeder die in mei alweel 89 jaar wordt. En het weekeinde daarvoor met Roel en Trui naar londen geweest. Londen lijkt in een periode van revival  te verkeren, en bruisd als nooit tevoren. tegelijk was er een shoot out tussen uit jonge tieners bestaande gangs in Zuid Londen, (http://www.telegraaf.nl/binnenland/58909691/Opnieuw_jongeren_doodgeschoten_in_Londen.html) Wij logeerden tussen de imposante hoogbouw van de docklands en maakten op trafalgar het chinese nieuwjaar mee, het jaar van het varken) dat was reuze gezellig, veel mensen op straat met roze opblaasvarkens en ratelaars, en mooie chinese muziek en dans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s