Hans was er!


 

Hans was op bezoek, gisteravond samen aan de port, het leven en de liefde even doorgenomen, en vannochtend een klein aangepast krukkig wandelingetje door het bunderbos gemaakt, de daslook stond vlak voor de bloei, de vogels floten dat het een lust was, de lente manifesteert zich zonder voorbehoud. Onze vriendschap raakt direct alles wat tussen m’n oren zit, en verdrijft elke somberheid. En……..het is me gelukt om van ons ochtenwandelingetje een filmpje te maken en dat op youtube te zetten, en het daarna te embedden op deze windows live space…..zie hier het resultaat: goed he!? De muziek komt overigens van een site met live opnamen van de avondrituelen van een bloeiende amerkaans zencommunity die ooit og opgezet is door Senryu Suzuki! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s