Oma 87 jr!!!!


Gisteren mijn moeders 87e verjaardag gevierd in hoofddorp in huize Bornholm waar ze nu woont. Daarna bij m’n broer Jan thuis wezen eten, voor het eerst in jaren, hardstikke leuk! Het gaat goed met hem! huis opgeruimd gebruind zelf een nieuwe keuken ingebouwd. Wel net in MRI scanner gewets en zoals altijd geschrokken dokters erna…….bij m’n moeder werd het ondanks de wat deprimerende tehuisomgeving echt even leuk met een weerzien met Kelt, Hennie, Ton, Paulien, Romana, en dus Jan, M’n moeder is erg gevallen 19 april in de badkamer en heeft waarschijnlijk een beschadigde ruggewervel, en dus constant erge pijn, ze overwegen nu morfine. IK zie het aan haar ze ziet er grauw uit. Maar wat is ze lief, enzichtbaar blij met het gezelschap, ze voelt denk ik dat het vertrouwd is allemaal, en bij haar hoort. Demente mensen lijken me eigenlijk toch nog heel intuitief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s