groeten uit helsinki


Alles ingepakt, om 12 uur finse tijd, over 20  minuten  moet ik van de kamer af, ik ben nog even de wijk in geweest ontbeten, kwam m’n studente  net tegen die nog moeten ontbijten, gewaarschuwd dat wanneer ze later terug zijn de toegangscode niet meer werkt….en ze de baga hier moeten laten…. om 14.00 uur vetrekt het vliegtuig en het is nog een uur nara het vliegveld met de bus. zo gaat het al 4 dagen, maar het komt steeds net weer goed, helsinki was toch leuk naast het werk en de ontmoetingen met collegainstituten, licht, winderig, veel water, opgewekt, net ontwakend uit een winterslaap, de lente is hier nog heel jong en frisgroen. bij ons lijkt het al diepzomer.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s