TEEK!!!!JAKKES!!!


T. ontdekte vannacht een teek op m’n bil, (ik dacht dat ik daar een puistje had) vannochtend op de huisartsenpost in het AZM heeft de dienstdoende huisarts em eruit gehaald met een pincet, nu even afwachten of er geen ring omheen komt, want dan moet er antibiotica  geslikt worden…..Teken kunnen via je hemd / kraag zo naar onderen vallen ?!, en ik had de dag ervoor een lange boswandeling gemaakt……….Preventie van teken en hun ziekten: Zorg als wandelaar in tekengebieden voor goede beschermende kledij. Teken kruipen ongemerkt op het lichaam rond en zoeken graag een hechtplek in het kruis. Lekkeeeerr…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s