symposium donderdag 7 juni


Vanochtend de laatste productie bijeenkomst voor het symposium met het projectteam Duurzaam Doorwerken…….Er is irritatie bij sommigen, de verhoudingen tussen de hotelschoolstudenten en de p&a-ers is niet bijzoner fris, er speelt veel bedekt, en soms is er heel openijk onderling gedoe. Die van de hotelschool moeten vandaag hun hele afstudeerrapportage inleveren, de anderen hoeven dat pas over twee weken. Maar er is waardering voor de presentatie (zie foto’s) Er zijn nu 100 deelnemers, en we gaan er een mooi moment van maken.
Maar, wat zal ik blij zijn wanneer we dit kunnen afsluiten! Iedere keer lijkt het mis te gaan, en steed op het allerlaatste moment komt het dan toch nog goed…..Studenten zijn  zo gewend alles op het laatste moment te doen.
 
7 juni: de beelden spreken voor zich……..al die zorgen tevoren………..
Categorieën: WERK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s