Morgen weer WERKEN!


De zomervakantie is voorbij………..Ik neem deze keer met moeite afscheid, weet ook niet wat dit werkjaar zal gaan brengen.  Geen uitvoerend onderwijs, wel nauw samenwerken rond allerlei onderzoek- en projectthema’s met studenten en nieuwe collega’s. Ik wil er graag positief aan beginnen, maar merk dat dat dus niet vanzelfsprekend is. Net heerlijk aan het lezen in Sloterdijk en Nussbaum, en dan nu vrij abrubt naar kennismanagment, arbeid en ouder worden. Ik zie vooral op tegen het netwerken met saaie en taaie BOBO’S uit de regio,  de administratieve projectrompslomp en de lange dagen. Eens kijken hoe we dat leuk gaan vormgeven???!!!
Categorieën: WERK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s