Nieuw Team & Herfst


Intussen is het alweer oktober en volop herfst, vandaag  met een bevriende collega op st pieter  heel rustig de week afgesloten, uitkijkend op een mistige skyline van maastricht. Heel mooi. Afgelopen weken een nieuw onderzoeksteam opgestart in het kader van Duurzaam Doorwerken, (zie foto!) Leuke jonge mensen allemaal, die zeker het potentieel hebben om resultaat neer te zetten. De eerste twee bijeenkomsten in het technohouse waren nog wat chaotisch, maar de stijl van werken die ikprobeer te stimuleren, gebaseerd op kennisuitwisseling, eigen verantwoording voor een steeds zichtbaar resultaat, eerlijkheid, hard werken, , openlijk leren en onderlinge chemie werd gewaardeerd. Nu vonkt bij mij ook weer het begin van de nodige passie.Bunderbos vorig weekDSC05503eindeDSC00036

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s