Crematie Kevin Kuijk


Vanochtend de Crematie bijgewoond van Kevin Kuyk, 2e jaars P&BM. Overmorgen zou hij 21  jaar worden.  Hij vierde zaterdag de verjaardag van een vriend op het dak van een 13 verdiepingen flat. Wie het langst kon blijven rennen tot  de rand. Kevin ging er overheen. Zo’n jongen was het dus ook, een risico nemer, graag onder z’n vrienden, geemn makkelijke puberteit, loyaal, eigenzinnig, Ik vecht tegen  m’n gedachten die steeds afdwalen naar Roeland en de pijn van de bezorgheid die dan toeslaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s