maandag blues


J0337265Vandaag maandag en ik ben nog niet naar de fitness geweest, trui is net vertrokken naar Joop in amsterdam voor een paar dagen, ze heeft op last van haar kernteam een week verlenging van de herfstvakantie genomen ivbm oververmoeidheid!? ,ik probeer een begin te maken met opruimen van achterstanden in het werk. zoals urenstaten voor de 4 projecten die ik draai en die onderling moeten kloppen, ben ik dus geen mens voor. Verder reiskosten declaraties die ik al lang had moeten maken.  en vervelende interacties met allerlei mensen van het werk die welo gedaan moeten worden. Vandaag dus thuis, de rest van de week een overvolle agenda. Ik begon met kramp en de schijterij vanochtend.
 
Ik zit achter de laptop onder een regentikkend dak aan de keukentafel. (wat nu volgde is privaat- gemopper…………..)  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s