Volgende week naar Sevilla


Volgende week naar Sevilla op studiereis met 10 studenten en docenten……Zie er tegenop en kijk er naar uit, De dag ervoor eerst nog een presentatie verzorgen van m’n onderzoeksprogramma op een studiedagt aan de VU te Amsterdam voor en tussen kritische academici, oei. Hans was op bezoek dit weekend, Zaterdagmiddag as geeft hij een concert in Haarlem en dezelfde avond nog ergens anders, ik ga er heen!  Voel me verder niet erg goed, het werk schiet niet op, maar de herfstgloed bood troost de afgelopen dagen……. 4nov07 bunde000054nov07 bunde00007

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s