Sevilla, en m’n Vader…….


Sevilla was mooi en nuttig……op http://duurzaamdoorwerkenpbm.spaces.live.com/ kun je meer info vinden. Ik ben gistereravond laat thuis gekomen uit H. Dinsdagochtend kreeg ik een telefoontje dat mijn vader de gezinszorg niet opendeed, de gordijnen waren nog dicht. We waren bang dat hij dood zou zijn. Geschrokken ben ik er direct heen gegaan, Na forceren van de deur door de politie . bleek dat hij een beroerte had gehad….Hij heeft zo’n 20 uur op de grond gelegen in het halletje. Na leuren met hem langs twee ziekenhuizen, (opname stops) is hij opgenomen in het Kennemerland te Haarlem op een speciale afdeling.  Dit is echt erg! met een overblijvende long van de tbc, en met 85 jaar ben je kwetsbaar. Ik hoop dat hij het nog een tijdje overleeft, we hadden het zo leuk samen de laatste tijd. Veel meer dan bij hem zitten, en een handje helpen bij het eten en het maken van rontgenfoto’s e.d. kun je niet, ik voelde me erg machteloos, Hij kan niet praten (afasie) en maar een beetje bewegen, maar is wel redelijk bij zinnen. Het gaat nu,  na 3 dagen, en na een longontsteking, iets beter met hem, er is hoop! Maandagmiddag as ga ik weer terug voor familieberaad met de neuroloog.22NOVEMBER2007 DONDERDAG PAPPA LIGT IN KENNEMERLAND06540

22NOVEMBER2007 DONDERDAG PAPPA LIGT IN KENNEMERLAND0654122NOVEMBER2007 DONDERDAG PAPPA LIGT IN KENNEMERLAND0654422NOVEMBER2007 DONDERDAG PAPPA LIGT IN KENNEMERLAND0654722NOVEMBER2007 DONDERDAG PAPPA LIGT IN KENNEMERLAND06549haarlem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s