Het gaat goed!


Glimlach Het gaat goed! In het gesprek gisteren met de arts-assistent neuroloog bleek dat deze redelijk optimistisch is over het (relatieve) herstel van mijn vader. Hij heeft een hersenbloeding gehad, weliswaar heel ernstig, maar minder onomkeerbaar dan bijv een infarct. Vandaag hoorden we dat er plaats is op Bornholm waar mijn moeder ook verblijft op een speciale afdeling voor revalidatie, Wanneer alles goed gaat dan verhuisd hij dinsdag a.s. daar naar toe! Het kan wel een jaar duren voor hij enigzins kan spreken en bewegen, of terugkeer naar z’n flat nog mogelijk is moeten we afwachten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s