Zondag


Tanja’s maatje Gerald is (zeker voor een week) opgenomen in het ziekenhuis met een ernstige ontsteking aan zijn darm. Echt erg voor Tanja, en natuurlijk in de eerste plaats voor Gerald, ik ben er erg van geschrokken. Nu maar hopen dat het snel beter gaat!!!!
 
 
Gisteravond heerlijk gegeten met Sjaak en Janet.  Zondag……..Vandaag 2 boeken gekocht bij de Slegte in Hasselt: heb ze alweer bijna uit- Ook mannen worden ouder (het mysterie van de andropauze) van Geriater S. Tan, en Waarom het leven Sneller gaat als je ouder wordt van psycholoog Douwe Draaisma, dit laastste boek gaat over de werking van het zgn autobiografische geheugen, dat is het deel van je geheugen waar je persoonlijke lotgevallen worden opgeslagen; niet echt stuurbaar dus…..Het leven lijkt sneller te gaan naarmate je ouder wordt omdat…………als ik straks weet verklap ik het hier.
IK ervaar die versnelling heel sterk in de voorbije 3 jaar. Kon ik vroeger (15 jaar terug) nog vrij gemakkelijk een dagboek bijhouden, wanneer ik dat nu probeer lijkt alles moeilijker vast te houden, complexer1e jaar op pletsstraat 12laura met tanjaOpa achter het orgel met kleinkinderen_1tanjateenage roeland Trui, Kees, Roelandje, daarnaast is het zo dat veel van wat ik me herinner niet zo betrouwbaar lijkt, de emoties die ik terugbeleef zijn trouwens wel erg vertrouwd. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s