Bornholm


Op bezoek geweest bij m’n vader in Bornholm. Hij ligt op een aparte kamer met een isolatieregime wegens een long- en een darmontsteking, Hij mag er ook niet af, en dat gaf  nu juist de laatste weken een beetje relief. Praten gaat niet, hij is eenzaam en depri zoveel is wel duidelijk. Wat een droevige toestand, zo bij hem te zijn en niets te kunnen doen dan wat naast hem zitten. Even weg geweest om een boek te kopen met grote letters en mooie foto’over het leven en de reizen van Mozart, kan ik hem wat voorlezen en wat bladeren ter afleiding? Ook nog bij m’n moeder langs geweest op de afdeling voor demente mensen. Haar samen met een verpleegkundige uit bed gehaald waar ze sinds haar val een tijdje terug  wegens rugpijn veel in ligt de laatste tijd. heel genoegelijk thee met haar gedronken, ze noemde me plotseling bij m’n naam….Verder ben ik met m’n gedachten steeds bij Gerald en Tanja,  die nu echt door een heel moeilijke periode gaan. Je zou het allemaal mee willen dragen, liefst    maar overnemen als dat kon……….
Overnacht bij Hans, Mischa is kort geleden 10 geworden, en de hele familie gaat binnenkort naar NEWYORK!!!! heerlijk ook om evie weer even te zien, die nu heel snel de sturm und drang periode in vliegt,  met haar heb  ik echt een speciaal soort verbinding!DSC07017DSC07023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s