Helsinky


Gisteravond aangekomen en vandaag eerst naar het institute for occupational health geweest waar een introverte onderzoeker ons in slecht verstaanbaar engels verslag deed over 16 jaar longitudinaal onderzoek naar leeftijd en werkinzetbaarheid, toen naar een particulier gezondheidszorg instituut met een onuitspreeknare naam, en als sluitstuk een kringgesprek met de nederl ambassadeur en zijn collega, over finland, ierland, vergrijzing en innovatie. Straks uit eten bij Zetor7 april 2008 Nederl. Ambassade Helsinky_resizeSL380695SL380697SL380703SL380705SL380712 een typisch Fins resaurant dat vol staat met oude tractoren, en dat echt Fins eten schijnt te serveren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s