Alweer bijna Juni


Er nestelt een roodborstje in de houten schuur in onze tuin. Achter een blik verf op de bovenste plank van een schap heeft ze een intiem plekje gecreerd, waar (ik kon het niet laten om even te kijken, discreet tijdens een fouragetocht) 3 of 4 grijze, pluizige cartoonachtige wezentjes die in een gezellig nest heel stilletjes hun best doen om niet op te vallen. Het roodborstje land eerst keurig in de raamopening en observeert dan eerst de omgeving voor ze zich wijd aan haar zorgtaken.

DSC00002roodbosrstje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s