Kip opgehaald


 
 

16 aug 08 Kip opgehaald Bunde 3

Het kipje is opgehaald door Jannie en haar vriendin, die meewas voor geestelijk bijstand. Jannie is in januari weduwe geworden, 65 jr en gaat met de Caravanclub voor alleenstaanden eropuit. Ze had gelukkig die vriendin meegenomen, want ze stortte bijna in van de zenuwen. Ze kon pas weg na een lang gesprek en vele kopjes thee, en het verhaal over haar 3e man waar ze eindelijk alweer 8 jaar gelukkig en harmonieus mee leefde, en die met 60 jr een hersenbloeding kreeg en binnen 2 weken weg was…….een man die veel aan sport deed, kerngezond was, niet rookte of dronk…..Over maakbaarheid gesproken?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s