Roeland naar Rozenstraat 130 Amsterdam!


Roeland is samen met Stijn alweer een week geleden verhuisd naar de jordaan, samen gaan ze een (al een beetje gemeubileerd) tweekamer apartementje bewonen en beginnen ze 1 sept aan de studie HRM op de Amsterdamse Hogeschool……..vanuit het terras op de 3e etage kijk je zo uit op de mooie geveltjes aan de overkant… 14aug08 Roeland & Stijn rozenstraat (21)14 aug08 roeland stijn en trui  rozenstraat (22)14aug08 roeland naar rozenstraat achteruitzicht(18)14aug08 roeland naar rozenstraat keuken(12)14aug08 roeland naar rozenstraat woonkamerm terras(11)14aug08 roeland vooruitzicht  rozenstraat (24)aug08 roeland naar rozenstraat (14)aug08 roeland naar rozenstraat (19)aug08 roeland naar rozenstraat (20)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s