alweer september…….heerlijke nattigheid in noordwijk aan zee…….


Alweer september, Eerst nog college gegeven aan de eerste jaars pbm, en nu vieren we Trui’s verjaardag in Noordwijk aan Zee. Het uitzicht vanuit hotel belvedere is grijs, maar je kunt de zee horen en zien. Gisteren was erg nat, maar vandaag liujkt het droog. We gaan naar den haag naar het gemeentemuseum, maar eerst……..een strandwandeling. Gisteravond waren we de enige gasten in een hele leuke strandtent met een fantastische keuken , het was een heel romantisch diner. Helemaal onderaan foto’s van de half lege collegezaal op vrijdagochtend vlak voor het vertrek naar noordwijk.
 
 
 
  12sept08 noordwijkaanzee (63)12sept08 noordwijkaanzee (64)12sept08 noordwijkaanzee (65)12sept08 noordwijkaanzee (66)12sept08 noordwijkaanzee (67)12sept08 noordwijkaanzee (69)12sept08 noordwijkaanzee (70)12sept08 noordwijkaanzee (71)12september08 college kennisman pbm1(59)12september08 college kennisman pbm1(61)Fotoalbum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s