Gerald!


Gerald is voor de tweede keer onder het mes geweest gisteren, om de tampons die na de operatie achter waren gelaten te verwijderen. Vandaag lag hij er eigenlijk wel redelijk bij, wel wit en moe……Deze rectale amputaie is wel heel ingrijpend voor hemzelf en ook voor Tanja. Ingrijpender dan vooraf leek. Er is meer weefsel weggenomen dan verwacht. Vanmiddag zou hij voor het eerst een stukje gaan lopen na ons bezoek. Ik ben benieuwd. Zijn bloedbeeld verbeterde vandaag niet verder, en het is afwachten hoe alles zich ontwikkeld. Het voelt voor ons allemaal toch heel kwetsbaar en onzeker. Vanmiddag met Tanja de stad in geweest en samen een winterjas gekocht, dat heeft iets van letterlijk warm houden in deze barre tijden. Ik blijf hier nog tot morgenavond, en ga dan na de spits weer terug. Hopelijk kan de schade aan mijn  auto (achterlicht en spatbord) dan snel worden verholpen, een 8 jarig fietsertje reed gisteren tegen m’n geparkeerde auto aan, De ouders lieten netjes een briefje achter. Ik was er even van uit het lood, maar lijkt zo helemaal niet meer van belang naast wat er met gerald en tanja gebeurt momenteel……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s