zondag……..terugblik op een lange week….


DSC090673-5NOV08 villa sonsbeek arnhem

de week begonnen met 3 dagen herstacademie met een bijna poetische start in villa sonsbeek, over online samenwerking, met (te) veel voorbeelden uit de de wereld van academisch onderzoek, (die lui zijn allemaal doodsbang voor diefstal van hun intellectueel eigendom) toch nuttig door de interessante casuistiek op het vlak van onderwijskundig samenwerken, direct toepasbaar bij het ontwikkelen van de minoren. na 4 dagen broodmaaltijden en bezig zijn tot 10.00 uur s’avonds, vrijdag een dag thuis gewerkt. Dit weekend lekker wandelen en ontspannen.

Met gerald gaat het opwaarts maar nog niet echt goed, zijn operatiewonde moet nog dicht groeien, wat een heel proces lijkt te worden. Voor Tanja en Gerald is dit denk ik de lastigste en meest pijnlijke periode. iedere vorm van steun is daarbij welkom! meer weten? lees geralds weblog:  http://blog.ebberink.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s