Veolia+Van Abbe+Appel


Waar gaat dit over?  Veolia is klant van Duurzaam Doorwerken; de buschauffeurs zijn gemiddeld 53 jaar, en de meeste halen de 65 niet of niet zonder allerlei te voorkomen problemen. Vanuit DDW onderzoeken we of we kunnen bijdragen aan oplossingen. In het kader daarvan maakt ik foto’s van buschaufeurs op de werkplek en nam kort interviews af. Onderstaand de overkapping van het station in  Heerlen en zo’n chauffeur. Daarnaast de grasmaaier die ik waarnam in het van Abbemuseum te eindhoven, verticaal op de wand geplakt. Onderaan een van de 125 doodgewone appels die ik afgelopen weekend bij wijze van test fotografeerde om de geheimen te ontsluieren van m’n nieuwe fototoestel. (pentax k20d)
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s