BIJ ANNELIES & JOHAN


Afgelopen zaterdag eindelijk even bij m’n zusje Annelies en haar geliefde Johan langs geweest, op de terugweg van uit hoofddorp van m’n Vader. Wat een fijn huis, en wat een schattige tamme  kippetjes.  Herwijnen heet het daar, en het huis ligt prachtig midden in de weilanden en de slootjes van het groene hart, echt een plek om gelukkig te zijn. Het mooiste is natuurlijk dat het goed met ze gaat, ondanks allerlei tegenslagen van faillisement tot baanverlies houden ze de moed erin.
 
 
 
 
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s