58 jr en nog steeds ZIN! Dankjewel iedereen!!


3 juli belde Tanja me s’ochtends om me te feliciteren, ik had er totaal nog niet bij stilgestaan. Maar afgelopen weekend heb ik toch m’n verjaardag (kleinschalig) gevierd met Trui en met lieve Vrienden en Collega’s! Ben uit Ghana was er, en ook Jol, m’n collega en vooral ook maatje. Het leven is mooi, en oneindig veel interessanter dan het begrip leeftijd doet vermoeden. Ondanks, lijkt het wel, de sociaal gefragmenteriseerde manier waarop we nu leven, kan ik me toch heel verbonden voelen met de mensen waar ik mee leef en werk. Een duurzaam soort geluk ligt verscholen onder zo’n moment. Ik heb waarempel ZIN in het komende jaar!
 
 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s