Tanja zwanger?!


Het weekend van 27 juni hebben we met z’n vieren doorgebracht in een huisje. zo’n huisje op een slaperig park waar je meteen alles tot stilstand voelt komen, wanneer de vakantie nog een eindje weg is voelt dat wat onwerkelijk. Maar voor Tanja en Gerald was het een begin…..Dus….Lekker wandelen op het landgoed van kasteel Twickel, bosbessen plukken en de huiseenden voeren!!!!
 
En…..Bij Tanja zijn inmiddels 2 embryootjes ingebracht, Daar ging voor Gerald en Tanja een hele tocht aan vooraf met bezoekjes aan het ziekenhuis, dagelijks spuitjes zetten voor de vorming van de nodige folikels, maar afgelopen zondag was het dan toch zover, de embryootjes hebben de broedstof verlaten…….Nu is het wachten of het meteen de eerste poging al gaat lukken, dat wachten gaat minstens twee weken duren,  Miscchien wel feest dus binnenkort?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s