Een tweeling!!!?! Gefeliciteerd Tanja en Gerald


Hallo Tanja en Gerald, gefeliciteerd ik lees net juliie berichtje, wat leuk zeg, ik ben er vol van, een tweeling,  Wat een fantastisch avontuur!  Dit gaan vast de gelukkigste kindertjes van de wereld worden! Ik heb ook vaak geprobeerd te bellen, overdag lukte het niet en ik wilde je ook niet wakker bellen s’nachts.  Dit moeten we even verwerken!  Ben zo blij voor jullie!!! Heel veel liefs, ook van Trui

 
 
Vandaag zijn we voor het eerst weer eens geland op een camping met internet, zo’n 90 miles onder Salt Lake City, Hier doen de mobiles het ook weer na 4 dagen vrijwel geen bereik.Gisteren gisterochtend wilden we vertrekken vanaf onze camping in Teton park waar we na twee dagen yellow stone op doorreis naar het zuiden stonden. Meteen bij het opstaan was al duidelijk dat beide accu’s geheel leeg waren. Na een hoop getelefoneer kwam er al snel een grote kraanwagen die een Jump- start regelde. Aansluitend hebben Sjaak en ik gehele dag op een industrie terrein gewacht op de vervanging van de waterpomp en een accu. 
S’ avonds in Jackson de grootste pizza gegeten ooit……….(voor de helft) Morgen gaan we verder naar Bryce, steeds meer onder de indruk van de weidsheid van dit enorme land……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s