Even voorstellen: “Sir Henry”


Even voorstellen: een nieuw gezinslid, Sir Henry……..;  dinsdag a.s. mogen we Sir Henry ophalen, wij zullen hem warm ontvangen aan het Kempke, zijn nieuwe thuis. Voorlopig werken we nog aan de juiste condities voor zijn entree zoals mandje, krabpaal en deurluikje. Sir Henry is ca 8 jaar oud, duidelijk van adelijke komaf, leefde wat teruggetrokken in het asiel, mist hier en daar wat tanden, en zijn humeur laat momenteel soms te wensen over. Maar eigenlijk is hij een aimabel dier, met bovendien een vrij bijzonder uiterlijk, o.a. twee verschillende kleuren ogen en een geheel witte bontjas. hij valt onder de categori europese korthaar. 
De foto’s maakten we gisteren nog even in het asiel waar hij in een kooi zit, met strategische view op de entree.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s