`3&4 maart 2010 2dagen enschede Casper & SJoerd


Na 2 dagen Enschede weer thuis, Terwijl Tanja en Gerald heen en weer pendelen tussen ziekenhuis en thuis en bovendien naar de Vader van Gerald die gisteren gelukkig met succes een operatie onderging na een beroerte………..heb ik snipverkouden m’n best gedaan om  Casper, Tanja en Gerald niet aan te steken, Hopelijk is dat gelukt. Sjoerdje ligt nog wel even in het ziekenhuis om aan te sterken.
Ik heb hem helaas ook niet gezien, Wel echt genoten van het contact met Casper, gisteravond opgepast terwijl Tanja en Gerald naar Sjoerd toe waren, om 9.30 uur een voeding gegeven, ik werd wel een beetje  nerveus toen ie begon te huilen, maar toen ik een  flesje opwarmde kwamen allerlei herinneringen aan Tanja en Roeland op die leeftijd weer terug. Een hele tijd met een wakkere Casper op de bank gezeten, oogjes die al rond kijken,  die afhankelijkheid nog, de warmte, de geur, en het volmaakte gezichtje, de handjes, voetjes, toen met een kruik in bedje, een liedje gezongen en hoe ie dan heel stil werd, met tussendoor kleine tevreden geluidjes
…………mooi hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s