VRIJE- VRIJDAG……..


vandaag de tweede keer vrij, verleden week nog gewerkt, maar nu dan thuis…..Maandag weer onderwijs (voor het eerst in 4 jaar weer, (meteen een hele dag non- stop) dus vrij of niet: er moet nog wat voorbereid worden, en dat wordt dus de zondagmiddag, Ik heb me voorgenomen om iedere vrijdag iets op deze log te zetten, en zo vast een beetje vast te leggen hoe ik de vrijdag doorkom. Vandaag dus na een slechte nacht met  van 4 tot 6 uur piekeren en zweten over het werk, duf opgestaan, de tijd genomen voor het ontbijt, de badkamer gedaan, en tussendoor audiocd’s (viool concerten paganini) branden en natuurlijk meteen beluisteren. Eigenlijk wilde ik naar Tanja en Gerald maar de energie of de moed ontbreekt om het hele stuk auto te rijden, toch het is wel heel hoog tijd. Maar ja het laatste bezoek aan m’n vader is ook alweer bijna 2 weken geleden. Straks naar de vismarkt en bibliotheek, lekker op de fiets door de regen naar maastricht. Dat zijn de dingen waar ik momenteel echt van geniet.  Het beeldje dat ik samen met Hans kocht een week geleden op de kunstmarkt staat in de tuin, telkens wanneer het regent wordt het raar zacht, maar volgens de maakster kan dat, en herstel het materiaal zich vanzelf………………Binnenkort komt Ying Zangh eten ,zij is een vluchteling student die net vanuit lelystad op kamers is geland in Valkenburg, Ze gaat nu chinees studeren in maastricht aan de hszuyd. Ik trek me haar lot aan op verzoek van mijn zusje uit lelystad en zal proberen om een ankerpuntje voor haar te zijn hier, zij mailde mij al dat valkenburg voor haar als honing voor de bijen is, een stad met geschiedenis (niet Lelystad ’s sterkste punt)  onderstaat o.a. foto’s afscheid lector frank lekanne deprez deze week, Mijn Vader, Hans, en het tuinbeeldje……..
Frank
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s