Photokino Keulen


Gisteren samen met Cor de photokino bezocht in Keulen. Hoewel het een lange reis was (Eerst met de auto naar geilenkirche en dan 2 uur met de trein naar Keulen) toch de moeite waard. Vooral de workshops met bekende fotografen over o.a. portret en landchap fotografie waren leuk, mensen die de hele wereld over reizen en het dan vooral hebben over hoe je voor net die ene foto soms dagen moet wachten op het juiste licht, het juiste moment en de juiste relatie tot je onderwerp.  Die relatie met iemand kan ook in een split second ontstaan……….Op het binnenplein van deze tweejaarlijkse, en grootste ter wereld fotografiebeurs laat men traditiegetrouw roofvogels vlak over de hoofden van het (natuurlijk fotograferende) publiek scheren. en dan zijn er nog al die objecten en modellen die je kunt fotograferen.  Daarna gegeten in een krankzinnig restaurant in Gangelt,  "zweilandereck"een grotachtig reuzegroot ding met een turks-armeense menukaart, ongelooflijk druk erg gezellig, en het eten was best (en spotgoedkoop)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s