Voorlopig de laatste sopdag


Laatste sopdag voor de vakantie. Volgende week donderdag naar Sicilie vanaf Maastricht. Eerst nog met Sr. Henry naar de dierenarts voor een nieuw paspoort en de nodige prikken, de boekhouding doen, wassen en strijken, allerlei werk afmaken, uren registreren, reiskosten declareren, mail bijwerken, artikel afschrijven, enz, enz. En als afsluiting van het academisch jaar vanavond de jaarlijkse team barbeque op Kasteel Limbricht. Zo’n sopdag kan erg vol raken. De foto’s zijn van m’n Vader, de kleinkinderen, studenten ten tijdens een training, en het diner nalv m’n 60ste verjaardag

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s