Op avontuur met de Elnagh


Van een sympathiek echtpaar hebben we een Italiaanse Elnagh integraal camper overgenomen met bouwjaar 1985, een oldtimer dus, met 238000 km op de teller. Een hefbed boven de cabine, een heus badkamertje, een gigantisch fietsenrek (voor een gezin met 4 kinderen, dat er 6 jaar lang gebruik van heeft gemaakt) Het interieur is nog heel mooi, alles, echt alles doet het, er moeten alleen snel nieuwe voorbandjes op. Donderdag gaan we er 3 dagen mee op pad, uitproberen, ik kan haast niet wachten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s