Studenten zijn leuk


Eerste onderwijsdag al weer achter de rug, college gegeven over kennismanagement aan 26 redelijk wakkere studenten die ook voor het eerst weer op school waren. De nieuwe smartboard uitgeprobeert met een hoop tekenenen op de prowerpointsheets! De resultaten van het opnderwijsleergesprek kon ik zo meteen  weergeven en opslaan, en dat gaf veel hilariteit en betrokkenheid. Ik mopper wel eens dat ik ICT meer balast vindt soms, maar hier werkt het boostend op het creatieve proces.  Leuk dat ik een aantal al kende van 2e jaars trainingen, en 3e jaars projecten vorig jaar, merk toch dat het scheelt wanneer je al wat relatie hebt opgebouwd. Het gaat dus echt om “bouwen” aan de relatie, dat maakt inhouden overdragen een stuk makkelijker. Nu morgen weer een hele dag, met zaken die ik uit het rooster nog niet geheel begrijp, ik ben dus voorbereid op alles…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s