Niks Gala


Na een nachtje lekker slapen met een slaappil van Trui een echte scharreldag gehad in pyama, kasten opgeruimd, Zit nu op de bank en kijk met een half oog naar Vera, een crimi……..Mooi gedressed om19.45 afgereisd naar het theater aan het vrijthof voor het dansgala. http://www.maastrichtnet.nl/productie/gala-van-nederlandse-dans-0

Vol verwachting! Maar wat een deceptie,verkeerde kaartjes besteld, zo bleek, voor de nominaties gisteren, Alles was allang uitverkocht voor vanavond, Oh die sfeer bij de entree, muziek, vrolijke opgewonden mensen, en dan weer weg te moeten, foutje van Trudie,kan gebeuren, toen door de stromende regen (Blehhh) naar Lumiere, maar om daar nu 2 uur te wachten op Woody Allen’ s Paris by Night………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s