MECC


Pfffff, Sopdag….gisteravond om 8 uur thuisgekomen na een voorstelling samen met o.a. netwerk partner pro-active op de
Bedrijvencontactdagen in het MECC van het in het afgelopen jaar opgerichte netwerk “Vitaal Werken in Limburg”.  Zo’n 30 deelnemers ewaarvan aardig wat ondernemers waren er op onze workshop die als eerste gevuld was (toch wel trots!) Ik mocht de WAI “doen” en John Vrolijk en John Pluis van Gulpener en Bogman, waar we de WAI hebben uitgevoerd volgden met hun getuigenis. Daarna deed Ingrid, de bedrijfsarts van Pro-Active ( en zo hoorde ik later ook forensisch arts) een stellingen discussie met het publiek, waarvoor iedereen in ons zaaltje een stemkastje kreeg. Op het scherm kon je dan zien hoe men over de stellingen dacht. Twee mannen in overal met foute snorretjes, kapsels en petjes die waren inhuurt, stelden rake vragen om de boel te animeren, en aan het einde van de workshop zongen we bij teksten op flap-overs met z’n allen het refrein in karaokestijl van een lichtschuine, nergens op slaande tekst over de Duitse taal. Ik kreeg zoals altijd tijdens de aansluitende borrel te horen dat ik het zo gedreven breng enz, enz. Maar ik zou het zelf graag wat rustiger doen allemaal. Deze  keer moesten we de microfoon weer tegen onze onderkaak houden, en luid praten, ik ben daar altijd onhandig in. Doordat ik de afgelopen maanden bijna 10 kilo afgevallen ben, slobbert mijn mooiste pak enigszins om me heen, en loop ik voortdurend mijn broek op te hijsen. Parkeren kost 9.50 standaard bij het MECC en dan moet je een heel eind lopen, Met mijn zeer pijnlijke ribben en een doos met tassen met folders en hand-outs was dat een soort marteling. Na de borrel nog en uurtje vergadert met Ingrid en Ron over onze samenwerking inzake de WAI. Jo was er ook bij (?!) Eigenlijk was het de bedoeling om het conflict tussen Jo en mij uit te pluizen, maar er lag nog zoveel anders…… Thuis te moe om te koken, trui was voor het werk weer elders. dus na een tijdje rondscharrelen en adrenaline afschudden, maar twee eieren geklutst, met wat groente en gekruid uigebakken. Daarna met een half oog en een glaasje port, naar de serie Camelot gekeken, met de poes (Sr. Henry begint door onze frequente uithuizigheid wat eenzaam te worden) en de laptop op schoot voor de mail…………..De zon schijnt en ik heb zin in deze dag.

Categorieën: WERK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s