A never ending herfst?


Deze diashow vereist JavaScript.

Op de fiets langs het Julianakanaal…….

Vaste activiteit op m’n sopdag. Een paar taaie werkweken achter de rug, wel lesvrij, maar juist dan dringen zich al die taken op die vanwege de rigiditeit van het lesgeven moeten blijven liggen. De komende weken staan er dan ook regelmatig afspraken op m’n vrije dag gepland….Ingrijpen dus. Door al het fietsen en verstandiger eten ben ik inmiddels in 6 maanden tijd 9 kilo afgevallen. (mooi geleidelijk) Nog 2 meer en ik zit (eind december?)op de 88 kilo, aan de veilige kant van de BMI index. Het is te merken, want de slijtagepijn aan m’n enkelgewrichten is echt draaglijker. Vanmiddag naar A’dam. Eerst naar Pappa, dan slapen bij Roeland? en dan morgen naar Joop, die zijn 60e verjaardag viert!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s