Enschede 22 december 2011


Gisteren heb ik mijn kleinkinderen Kasper en Sjoerd weer kunnen opzoeken. Samen met Tanja hebben we ze opgehaald uit de creche. Mooi om te zien hoe zeer ze zich daar thuis voelen tussen de andere peuters.  Omdat er toch steeds een tijdje tussen zit, is het bijzonder om te zien hoe ze zich ontwikkelen, Kasper is nu toch bijna 10 cm langer als Sjoerd, en beiden hebben ze al een hele woordenschat, zodra ze mijn auto zagen buiten werd vastgesteld dat het een “blauwe” is. Ik werd zelfs Opa genoemd door Sjoerd. Heerlijk dat het allemaal zo

Deze diashow vereist JavaScript.

 goed gaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s