Een mooi 2012 (zonder crisisvrees) toegewenst!


Het jaar afgesloten met een tweedaags bezoek aan Haarlem, het Frans Halsmuseum bezocht met een bijzonder goed verzorgde en boeiende tentoonstelling over feesten en slempen in de Gouden Eeuw…. Ook toen was comazuipen al heel gewoon lijkt het….Aansluitend het familiehuisproject van Roland en Ineke in Amsterdam bewonderd, en tenslotte ouderjaarsavond in stijl, samen met Sjaak en Janet doorgebracht. Ik ga 2012 vol vertrouwen tegemoet, deze economische crisis gaat ons louteren en meer bij elkaar brengen uiteindelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s