QUACKERFABRIEK ROTTERDAM


De Havermoutfabriek, (Quackerfabriek, aan de Brielsekade nr 7), ken ik uit de verhalen van mijn Vader die er opgroeide. Zijn Vader, Opa Vreugdenhil, was er portier. Het gezin woonde op het terrein, en de fabriek figureerde in de verhalen met z’n silo’s en graanzolders als een avontuurlijke speelplaats. In moeilijke tijden, zoals de jaren 40-45, was er altijd nog wel ergens havermout! De fabriek staat er nog steeds, en ik ontbijt al heel lang, nog steeds met smaak, met…..Havermout!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s