Op weg naar Labenne?


Vanmiddag na een nogal inspannende rit van 330 km geland op de cp van het dorpje Labenne, vlak bij bayonne aan Atlantische kust. De tolweg vermijden betekent nogal wat gesjor aan het stuur om de vele rotondes te nemen. Op deze cp stonden we 5 jaar geleden ook, in de schaduw van een pijnboombos. Maar de plaats is nu het toneel van nogal wat pretparkachtige activiteit. Maar de zee ligt er onverstoorbaar, nog steeds mooi en wijds te zijn. Het regende even kort na aankomst, maar Trui heeft wel een duik in zee genomen! Heerlijke koele avond nu in het frisruikende bos!

IMG_20170829_175410-1

En Kees dook er ook in😚. Niet te geloven wat een pretpark contreien dit nu zijn. Wij twijfelen aan ons verstandelijke vermogen . .is ons geheugen zo selectief geweest ? Gericht op t prachtige pijnboombos bosje waar we kris kras mogen staan? En s’ochtends  ..om 9.00 uur de Gendarmerie op je deur klopte om de 5 euro te innen?

Nu een kaart moeten kopen geldig in heel Frankrijk waar slagbomen staan…🤔 en daar bovenop nog 14.50 per nacht en als toetje wordt verteld, na entree,  dat de sanitaire voorzieningen niet werken vanwege bliksem inslag 🙄.

Nou dat gaan we niet lang doen..we gaan door naar Spanje met een lus naar de Pyrineën. Geen idee waar we uitkomen…we hebben veel gidsen bij ons echter die zijn zo uitgebreid..En alles wordt aanbevolen tja 🤔. Ik zei tegen Kees…Ben eigenlijk nog veel te moe voor dat gepuzzel. ..Hij ook – zei die -..Dus t zal voorlopig wel “onze neus achterna reizen” worden als we Portugal maar halen. Ik heb ook nog geen boek opengeslagen..te druk met wat..Geen idee ..onderweg zijn ..reizen..loskomen van een fijne werkperiode met reuze fijne mensen die nu allemaal verwoed de academische gemeenschap weer op gang brengen 😥. Ik wens ze allemaal reuze schik toe met t op handen zijnde introductiekamp..Zo leuk om te zien en deels mee te maken😊 Een club jong volwassenen die hun leven gaan vormgeven vol verwachting enthousiast ontvangen en integer begeleiden soms veel meer dan 4 jaar lang 😉

Zo genoeg gemijmerd. ..Nu een wientje op z’n Achterhoeks🖒

20170829_212019

 

 

 

 

IMG_0039

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s